Jos muuten ei tule leivottua, niin joulun alla kyllä. Suurin osa on kokeilua joulun pyhiä varten, että ne parhaimmat herkut on sitten tarjolla :).

Tämäkin kakku on siis kokeiluja ja jopa ihan onnistunut (nirso miehenikin piti siitä).

Pohjana on ihan peruskääretorttupohja (siitä hyvä, että voi tehdä sen helposti myös gluteenittomana). Täyte on "rakennettu" seuraavasti: 1 purkki Flora vispiä vaahdotettuna, siihen sekoitetaan 1 luumumarmeladipurkki ja liivatetta laitoin 3 kpl (sokeria maun mukaan). Kääretorttupohja kostutetaan heti paiston jälkeen ja leikataan puoliksi. Reunoja voi vähän siistiä. Lasagnevuoka tai vastaava astia kelmutetaan siten, että myös reunoille tulee. Astian pohjalle toinen puoli pohjaa ja luumu-kerma-täyte päälle ja lopuksi toinen levy päälle. Sitten vaan kylmään hyytymään. Saman voi tehdä myös pyöreästä kakkupohjasta. Pursottelin sitten kermalla päälle ja tyttöjen mieliksi tein kakusta osittain vaaleanpunaisen <3. Samalla kokeilin Städterin uutta tyllaani ja todellakin tämän jälkeen lähtee kaikki muoviset roskiin, niin paljon parempi pursotusjälki tulee! Pikkuhiljaa siis keräilen kunnon välineitä leivontaan ja kakkujen tekoon...

2118005.jpg2118011.jpg